Ik begeleid als dirigent en vocal coach diverse koren.

 

Voix Vocal Group

Voix

Een vocal group met alleen dames. Nou ja, alleen… pianist Sjoerd Crijns ondersteunt de dames met zijn virtuoos spel tijdens de repetities en optredens. De zanggroep staat onder de bezielende leiding van Leonie Tielemans en zingt vierstemmige popnummers, maar dan nét even anders. Onder andere Man in the Mirror van Michael Jackson, Royals van Lorde en Omarm van BLØF passeren de revue.  

 

www.facebook.com/VoixVocalGroup

 

 

Popkoor True Colours

LogoTrueColours04-Midden

True Colours is een enthousiast popkoor uit Waalre. Onder begeleiding van Leonie Tielemans en onze eigen band zingen wij popklassiekers en wereldhits van nu. Gezelligheid is belangrijk, maar we streven ook naar een mooie samenklank. Popkoor True Colours uit Aalst-Waalre is opgericht in oktober 2008 en beschikt als één van de weinige popkoren in Nederland over een eigen band die wekelijks mee repeteert. Elke maandagavond worden de instrumenten klaargezet en als Leonie Tielemans binnen is kan het beginnen. Een avond vol mooie muziek en gezelligheid.

Nummers van Adèle, Jason Mraz, Sting en U2 passeren de revue. Prachtige klassiekers afgewisseld met eigentijdse hits.

Soms is het even hard werken – Leonie pakt de zaken serieus aan – maar zeker ook heel gezellig. En het resultaat mag er zijn. Mooie soms zelfs 5-stemmige samenklank, genieten van het mengen van de stemmen. Soms even a-capella, dan weer vol gas. Lekker dus, en heerlijk ontspannend.

 

www.popkoortruecolours.nl